Doresti sa faci parte dintr'o comunitate prietenoasa unde te poti distra la fiecare minut al zilei ? Anime'urile sunt viata ta ? Atunci vino si alature'te noua ! Rainbow-Life Comunity te asteapta !


  Story

  Distribuiţi
  avatar
  ▫Đumi▫
  Admin
  Admin

  feminin
  Scorpion Zodiac chinezesc : Mistret

  Numarul mesajelor : 160

  Reputatie : 1
  Varsta : 23
  Localizare : pe undeva pe Pluto =]
  Data de inscriere : 14/04/2009
  Joburi/Distractii : GFX
  Stare de spirit : sunt bene =] cum as putea fi ? XD

  Story

  Mesaj Scris de ▫Đumi▫ la data de Joi Iul 09, 2009 4:46 am

  FULL METAL PANIC!

  Gen: Acţiune, Mecha, Comedy
  An: 2002
  Produs de: GONZO
  Număr de episoade: 24
  Site oficial: -

  Deşi se înscrie, cel puţin teoretic, în categoria anime-urilor mecha, Full Metal Panic! este, de fapt, un amestec savuros de acţiune, comedie romantică şi suspans care vă va captiva imediat. Încă de la primele secvenţe, această serie vă va introduce într-un univers futurist, imprevizibil, în care întâmplările neobişnuite sunt la ordinea cotidianului.

  STORY

  Kanabe Chidori este, cel puţin la prima vedere, o elevă de liceu cât se poate de obişnuită. Ea posedă însă o abilitate rar întâlnită: în condiţii extreme, dă dovadă de cunoştinţe tehnice care îi depăşesc chiar şi pe cei mai bine pregătiţi specialişti în domeniu. Această abilitate o face să fie un whispered şi, datorită acestui lucru, ea intră în vizorul unei organizaţii cu scopuri obscure, care desfăşoară o serie de experimente pe whispered undeva în Siberia.

  Aici intră în scenă organizaţia antiteroristă Mithril, care îl trimite pe sergentul Sosuke Sagara să o protejeze pe Chidori. Dar Sosuke este un militar înrăit, care nu ştie absolut nimic despre viaţa civilă, iar de aici, încurcăturile se ţin lanţ...

  Povestea este savuroasă şi deloc complicată, iar personajele sunt puternic individualizate şi te fac să le îndrăgeşti imediat. Un alt avantaj îl constituie echilibrul între momentele umoristice şi cele dramatice, cărora li se adaugă o notă de tensiune şi suspans care se amplifică spre sfârşitul seriei. Pe de altă parte însă, acţiunea nu duce lipsă de clişee şi nici de coincidenţe care bat la ochi, dar acest aspect poate fi uşor trecut cu vederea o dată ce ai fost "prins" de universul din Full Metal Panic!.

  PERSONAJE

  Kaname Chidori

  Eroina principală a seriei. Are o personalitate energică şi un temperament imprevizibil, dar în acelaşi timp se simte atrasă de Sosuke, deşi nu ştie cum să îi mărturisească asta.  Sagara Sosuke

  Agent trimis de MItrhil pentru a o proteja pe Chidori, este pregătit să facă orice pentru a-şi duce la îndeplinire misiunea. De multe ori, presupunerile lui sunt total greşite şi provoacă o serie de încurcături.  Kurz Weber

  Unul din colegii de echipă ai lui Sosuke Sagara. Este un romantic incurabil, dar în acelaşi timp un pilot cu abilităţi deosebite.
  Melissa Mao

  Un alt membru al echipei lui Sosuke. Este o luptătoare dură, are o personalitate puternică şi nu ezită să se impună în orice situaţie.
  Teletha Tesstarossa

  Căpitanul submarinului Tuatha de Danaan, baza de operaţiuni a echipei din care fac parte Sosuke, Melissa şi Kurz. Chiar dacă la prima vedere pare o fată neajutorată, Tesstarossa este, de fapt, un whispered, la fel ca şi Chidori.  Gauron

  Antagonistul principal al seriei. Gauron este un terorist deosebit de periculos, care nu ezită să ucidă chiar şi dintr-un capriciu.


  _________________
  ~My anime list~
  Shinichi Okazaki is my only love <3 He's NOT yours ! So back off!

   Acum este: Sam Ian 19, 2019 10:32 pm