Doresti sa faci parte dintr'o comunitate prietenoasa unde te poti distra la fiecare minut al zilei ? Anime'urile sunt viata ta ? Atunci vino si alature'te noua ! Rainbow-Life Comunity te asteapta !


  Loveless Story

  Distribuiţi
  avatar
  ▫Đumi▫
  Admin
  Admin

  feminin
  Scorpion Zodiac chinezesc : Mistret

  Numarul mesajelor : 160

  Reputatie : 1
  Varsta : 23
  Localizare : pe undeva pe Pluto =]
  Data de inscriere : 14/04/2009
  Joburi/Distractii : GFX
  Stare de spirit : sunt bene =] cum as putea fi ? XD

  Loveless Story

  Mesaj Scris de ▫Đumi▫ la data de Joi Iul 09, 2009 4:51 am

  LOVELESS
  Titlu - Loveless(2005)
  Director-Yuu Kou
  Gen- Mister/Dramǎ/Fantastic
  Episoade-12

  Rezumatul seriei

  Te-ai sǎturat de tipicele poveştile de dragoste bǎiat - fatǎ, fatǎ - bǎiat? Vrei ceva nou? Seria Loveless îţi oferǎ aceastǎ schimbare. Fǎcând parte din genul shonen-ai, prezintǎ o poveste de dragoste între Ritsuka, un bǎiat de şcoalǎ generalǎ şi Agatsuma Soubi, un student la arte.
  Maltratat de mama lui Ritsuka gǎseşte un sprijin in fratele sǎu Seimei care este asasinat. În acel moment Ritsuka îşi pierde identitatea uitând toate amintirile. Speriat la gândul ca acest lucru se va repeta, el face poze tuturor persoanelor pe care le cunoaşte şi locurilor pe care le viziteazǎ.
  Transferat la o nouǎ şcoalǎ el nu simte simpatie pentru nici un coleg şi nu doreşte sǎ se apropie de ei. Sentimentele bǎiatului se schimbǎ când îl întâlneşte pe Soubi. Se simte oarecum atras de acesta mai ales in momentul în care aflǎ cǎ studentul este prietenul fratelui sǎu.
  Povestea se complicǎ si aflǎm cǎ Soubi este un „Luptǎtor” iar Ritsuka precum şi Seimei este „Sacrificiul”. Pentru a întǎri faptul cǎ seria este un shonen-ai, transferul de putere dintre Sacrificiu si Luptǎtor se face printr-un sǎrut. În general numele Luptǎtorului şi a Sacrificiului sunt identice dar nu se aplicǎ şi în cazul celor 2. Deşi numele lor adevǎrate sunt diferite Beloved si Loveless Soubi aparţine acum lui Ritsuka, protejându-l şi fǎcând orice „stǎpânul” cere.
  Din pǎcate ultimele episoade nu elucideazǎ misterul morţii lui Seimei ba chiar îl încurcǎ. Seria se terminǎ cu declaraţia lui Soubi cǎ aparţine numai lui Ritsuka şi chiar dacǎ vechiul stǎpân s-ar întoarce nu ar putea sǎ rupǎ legǎtura dintre ei.

  Personaje

  Ritsuka Aoyagi
  12 ani, protagonistul poveştii. Numele adevǎrat: Loveless
  La o vârstǎ fragedǎ îşi pierde unicul punct de sprijin, fratele sǎu mai mare Seimei, care înainte sǎ moarǎ îi spune numele sǎu adevǎrat . El este încǎ un copil, fapt ovedit de prezenţa urechilor şi a cozii, care nu dispar decât la adulţi. Împreunǎ cu Soubi el doreşte sǎ afle adevǎrul despre moartea fratelui sǎu şi despre Academia Şapte Luni principala suspectǎ în moartea lui Seimei.

  Soubi Agatsuma
  20 ani, student la arte. Numele adevǎrat: Beloved
  Dupǎ moartea lui Seimei ia legǎtura cu Ritsuka la ordinele lui Seimei. Încǎ din primul moment Soubi se îndrǎgosteşte de Ritsuka şi-l apǎrǎ în toate duelurile de vrǎji, chiar cu preţul vieţii. El se supune dorinţelor lui Ritsuka arǎtându-i în fiecare moment dragostea sa

  Seimei Aoyagi
  17 ani, fratele lui Ritsuka, Sacrificiul lui Soubi
  Îşi însceneazǎ propria moarte cu motive necunoscute. În ciuda vârstei el înca are urechi si coadǎ ceea ce aratǎ ca încǎ nu era adult.

  Yuiko Hawatari
  12 ani, colegǎ de clasǎ cu Ritsuka
  Este singura care în felul ei mai copilaros reuşeşte sǎ se apropie de Ritsuka. Treptat simpatia se transformǎ în dragoste dar sentimentele nu îi sunt impartǎşite. Ea este iubitǎ de un alt coleg din clasǎ care face tot posibilul sǎ-i atragǎ atenţia dar nu reuşeste.

  Kio Kaido
  20 ani, coleg de clasǎ cu Soubi
  Este îndrǎgostit de Soubi si face orice pentru ai atrage atenţia. Odatǎ cu apariţia lui Ritsuka devine gelos manifestându-şi sentimentele mult mai intens ca înainte. Nu are noroc deoarece Soubi are ochi numai pentru Ritsuka

  Hitomi Shinonome
  23 ani, profesoara lui Risuka
  Naivǎ şi inocentǎ, încǎ virginǎ fapt dovedit de prezenţa urechilor şi a cozii se simte atrasǎ de Soubi care o respinge destul de brutal. Încearcǎ sǎ rezolve problemele între Ritsuka şi mama acestuia dar nu reuseşte.


  Duşmani

  Breathless
  Luptǎtor: Ai
  Sacrificiu: Midori
  Sunt prima echipǎ trimisǎ de Academia Şapte Luni pentru al distruge pe Soubi. Ei încǎ sunt copii(au urechi şi coadǎ)

  Sleepless
  Luptǎtor: Kinka
  Sacrificiu: Ginga
  A doua echipǎ trimisǎ dupǎ Soubi. În comparaţie cu prima ei sunt adulţi.

  Zero(male)
  Luptǎtor: Natsuo
  Sacrificiu: Youji
  Sunt creaţi genetic si nu au decât un singur punct slab: nu se pot adapta la schimbǎrile bruşte de temperatura. Astfel sunt învinşi de Soubi care îi ia la el acasǎ deoarece eşecul lor atrǎgea asasinarea lor.


  Zero(female)
  Luptǎtor: Kouya
  Sacrificiu: Yamato
  Create genetic nu au nici un defect; cel puţin la început. Ritsuka descopera ca sacrificiul însǎ poatǎ sǎ simtǎ durerea deoarece semnul ce le lega pe cele doua in timp dispǎrea odatǎ cu puterea ei. Adulte sunt mai mult decât prietene


  sursa : Anime-mania

  Care este parerea voastra fata de Loveless ? thinking


  _________________
  ~My anime list~
  Shinichi Okazaki is my only love <3 He's NOT yours ! So back off!

   Acum este: Mier Dec 19, 2018 1:41 am